Blogger Backgrounds

Sunday, 5 February 2012

Kem Smart Solat Siri 2

I involved as one of the facilitators again. But this time we have to guide all girls in lower form, that's mean form 1 until form 3.

Need high level of patience ! Frankly speaking, a little bit complicated handle pelajar perempuan berbanding dengan pelajar lelaki. More challenging ! Jangan fikir menguruskan kaum sejenis tu senang. Macam-macam ragam. Boleh migraine !


Venue : In 5 USM class. Why buat dekat kelas? 
Reason : Pathway to hall gelap !
Almaklumlah, girls ! Keadaan boleh jadi kecoh ! Takut nampak something horror lah bagai.
Screaming here and there ! Susah pula nak tenangkan keadaan. 
Which one is me? Find, find, find !


Kak Soleha ! My adviser. She always said SABAR, SABAR, SABAR ! :)


Kak Zahidah oh Kak Zahidah ! Fasi yang didatangkan khas dari SMKA Pedas !
We compete satu sama lain. Kak, team Teha MENANG ! hoho

You know what, adik-adik yang saya guide tu takut dengan saya. Rasa macam nak gelak guling-guling time tu. Saya started noticed when saya panggil one of them and she just keep silent berhadapan dengan saya. I asked her,
"Why macam takut aje dengan akak? Akak garang ke?"
Adik tu angguk ! 
Wohoo~~ Sahlah

Okay, it's not that saya garang, just FIRM and STRICT ! No compromise!

Don't misunderstand, Teha still berlawak jenaka lagi. Tak bertukar pun jadi HULK ! Adik-adik tu pun faham why I am acting so. Akhir slot, masing-masing apologized to each other.
Sejuk hati bila mereka shook my hands.
Wah, touched !

Oh ya, saya berniat nak bagi kamu watch 1 video ni. But uploading lama lah. So, takda rezeki. So sorry.
I think, that's all for today. See you next time :)

0 comments:

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>