Blogger Backgrounds

Friday, 30 October 2015

misi mencari orang hilang

Lama tak jenguk site ini.

Bukan kerana lupa password atau email, tetapi responsibility as a full time student lebih mendominasi.
Kalau dulu bolehlah nak taip benda benda aneh or tulis ikut suka hati tak fikir panjang. 
(Budak sekolah kan? :p)

Sekarang, in sha Allah makin menemui kematangan.
Being a school kid is different actually. (Cehh, cakap macam dah dewasa sangat kan? :p)
Tapi tapi bolehlah dikatakan semakin menginjak dewasa.

Hurm, 
Agenda utama I decided to write in here setelah sekian lama missing in action because . . .

SMG !

Di sini permulaan kemunculan orang itu. 
Orang itu hilang secara tiba tiba without any notification.
I wonder if it's all my fault atas pemergian orang itu.
Until now, tak dapat nak figure out what's the root.

I don't even know di mana keberadaan orang itu.
Nak cari pun, tak tahu nak mula dari mana. Tak sempat nak soal banyak.
Either still alive or already gone, I've no idea. Clueless.
Tak tahu juga orang itu ada effort ke tidak untuk cari semula.

SMG,
Kalau kamu belum lagi amnesia in memorizing my blog url, you must have read this.
Saya tak demand untuk request perkara luar alam, cuma do notify me that you're still available in this world. Saya cuma ada 3 soalan untuk kamu, after that kamu nak hilang ke mana sampai tak dapat dijejaki pun takpe. 
By the way, I'm constantly using the same number as before. Tak pernah change.
We need to talk. I didn't ask much from you. Only three questions from me.
Introduce yourself as SMG then. I'll will be glad if you could respond after reading this post.

Thank you.