Blogger Backgrounds

Tuesday, 28 February 2012

a good friend of mine

'-' mourning '-'
Woah, what a cliche starting !

Since I've involved in debate, so mungkin gaya bahasa untuk post kali ini truly contrary to my real character.
Please don't be shocked or vomited.

Hurm, no need to make a long preamble. Let me just straight forward.

But, macam mana nak mulakan ni?? Speechless tiba-tiba. Nak create ayat ni lebih susah daripada menjawab soalan PMR tau.

Okay, okay. Syyhh !
Crash ajelah.

Just assume this as a letter from me to Faiz.

Faiz, CONGRATES !
I don't care whether kau read or tak entri aku yang merepek, meraban, merapu, meracau ni. Kalau kau tak baca, lagi aku suka. Tak adalah aku awkward or clumsy bila meet kau nanti. Confirm kau puzzling kan? Aku lagi pelik sebenarnya.

Ehem,., ---> kejap ! ambil feel ~_~

Nearly 10 years of age our friendship.
Eventhough, our friendship dilanda ribut tsunami ke-2 last year but thanks to Allah because eventually friendship kita kembali menjadi crystal clear. Better than the previous.
Walaupun orang syok dok kata kita ada affair, I don't mind about all those assumptions. As long as we still care about the limits in friendship.

Oh ya, I am wondering siapa yang akan hold barang-barang kau yang menimbun tu after this. Curious !
Kau cakap dekat aku, one of your doormates nephew MB Negeri Sembilan right?
Habislah kau kena dengar arahan dia everyday, kena buli and ragging dengan senior.
Haha, aiyokk !!
*ok, joke*

I wish you the best of luck. You have to get used with the new place, new environment and everything new.
If aku dapat sambung belajar Bahasa Arab, I'll teach you. InsyaAllah. Don't forget our mission. :)

We used to discuss together all this while. What about after this?
Bahas? Hoyeah..


our debate team. only got one picture from Faiz. he's busy packing up his belongings. treasure ! it looks natural to me. terasa rendah berdiri sebelah kau.

The end. You know what, aku tak pernah create something yang weird macam ni tau. You should be proud of me sebab aku try susun ayat lain daripada yang lain kali ni even a little bit messy. As you know, aku tak pandai menyusun patah kata dari dulu lagi macam cikgu Syed. 

SELAMAT MENEMPUH DUNIA BARU. 

Jumpa time cuti sekolah nanti. Jangan lupa kem motivasi tu. Keep in touch. Daa . . . .

4 comments:

SMG said...

Hmm... berani luah perasaan... new side of u

Nur Fatihah Mohd Kamal said...

Teha x luah perasaan la. Haiya, teha bukan minah bunga. Just writing a farewell letter.. haha, x prnh dibuat teha before this

Ainirwana Abdul Nasir said...

Love Teha...ape2 un,jgan luper I taww...y debab2 tu...Kite lah..hihi..




Syunk Teha..!! M-3
hihihi..

Nur Fatihah Mohd Kamal said...

I tak lupa you la sayang. Sentiasa ingat maa... Teha x blhla laugh sampai tergolek-golek lg after this... cover habis.. hoho.. ^_-

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>