Blogger Backgrounds

Saturday, 31 March 2012

The End

Guys and girls,
bulan 3 sudah hampir menutup lembaran. That's mean, tomorrow 1st April. Macam mana nak digambarkan masa yang terlalu cepat berlalu tu? Macam lightning? Storm? Typhoon? And so on.

Dalam tempoh tu, apa yang kita dah lakukan?
Banyak tak kejayaan yang dah dicapai? Don't ask me. Otak tepu to think.
wohoo, too bad of me.

Time is life.
Bermakna, kalau 1 minit berlalu membawa 1 kehidupan kita. Apo cito kalau kehidupan one by one dibawa pergi bersama masa yang terus-terusan berdetik? Tak mungkin sesaat pun berhenti bergerak just to wait for us. Cruel tak?
---> Teha mengarut. Trying to deny the fact. Jangan tiru mind set ini. It's not good for future.

Everyday turn over a new leaf. Hee~~ macam tak insaf-insaf pula kan.
Insaflah, but always leka, lagha dengan urusan dunia. Fatihah, this year kamu 16. Next year kamu 17. Umur meningkat dari setahun ke setahun. Tapi iman? Adakah seiring dengan usiamu? Tepuk dada, tanya iman. Bukan tanya selera, kerana selera selalunya berlandaskan nafsu semata-mata.

Teha dah mai dah dengan syarahan dia.
Never mind. Just pray what's the best for me.
Always put Allah in our heart and mind.

0 comments:

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>