Blogger Backgrounds

Monday, 23 January 2012

Photos Of Smart Solat Camp

Hey, hey.

This post lebih kurang macam sambungan about Kem Smart Solat hari tu lah.
Post about this camp tak ada picture kan? Now, ada dah. Snatched dekat siapa entah.
Hew~~ Mischievous kan?
I can only managed to get 3 pieces of them. It's okay right?

Okay, let us check it out !


Hah, see ! Busy tak? Time tengah tasmik bacaan adik-adik form 1. Ceh, macam nak sign dokumen penting aje gamaknya ! ^_^


This picture bukan menandakan saya tengah tidur eh on that time. *tak curi tulang* 
Gara-gara nak dengar dengan clear punya pasal, terpaksa buat macam-macam gaya duduk. 
Betulkan posture. Assisted by Nisak. Divide two.


Last day of the camp. A photo session for a commemorative. Macam yang telah diberitahu before this, the participants adalah daripada pelajar lelaki menengah rendah. Followed by pelajar-pelajar (P) menengah rendah pada awal 2 bulan nanti dan seterusnya.

That's all. Thank you

0 comments:

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>