Blogger Backgrounds

Thursday, 22 December 2011

My Heart Intonate Merrily

I feel like to dance around non-stop. Can I? Terjawab sudah penantian kami semua. I got it ! Even kurang 1 A untuk complete kesemuanya and kalah dengan Faiz this time, but I am still grateful. Okay, at first memang tak senang duduk. Tak percaya tanya my personal counselor. Kan En. Amri? Bohong kalau if I said I didn't feel anything. Si Haziqah called me peoplewithnofeeling. Oh, itu tidak benar sama sekali.

As we all know, result dikeluarkan pukul 10 pagi tadi. My father pagi-pagi lagi woke me up untuk bersiap. Am I dreaming? Lambat lagilah ! Luckily, my school distributed slip keputusan at 2 o'clock. Boleh bermalas-malasan on my bed for a little bit longer.
Today memang scaring, dengan hujan yang tidak henti-henti from morning until now. Added up my restlessness !

Ada yang suggested suruh check result on phone, but I prefer waiting.
Pukul 2 hujan still tak tahu nak berhenti, so in no matter what I have to go accompanied by my father and my sister. Bersiap ala kadar, asal boleh aje.
As we reached at the school, I met my Mathematics and History teacher greeted me warmly and said 'congratulation'. Memang weird but tak pula suspect anything.

Suddenly I heard someone called me from behind and saw one of the senior assistants of my school. He then asked me whether I brought my parents or not. So, I just answer "YES" and showed him my father. Let them chatting to one another.
(entah apa yang diborakkan tu)

I already knew my result daripada salah seorang guru ! So, tak surprise lagi bila nak terima result.

Not long after that, baru cikgu asked me untuk bawa ayah masuk ke principal's room untuk ambil slip keputusan dengan yang lain. Dengar kata-kata aluan daripada pengetua before slip diserahkan. Blushing ~~ Having pictorial session lah bagai.

Before balik, sempat juga merisik result my other friends. Normal lah time macam ni, ada yang satisfied dengan result yang diterima begitu juga sebaliknya. Congratulation for those who managed to get a good results. Yang kurang berjaya, don't be sad. Mungkin Allah sedang merancang something yang much better untuk kamu in the future.

Here, I would to apologize to one of my teacher for not scoring in his subject. And also to my ex-principal, En. Omar Bin Ahmad because I failed to fulfil my promise to him. I can only got 8A 1B in PMR not 9A as promised. Mungkin salah Teha for not being alert while answering the paper. Sorry once again !



My lovely father. In front of the office. Is it my father cried? My sister asked me just now. I've no idea. My father is a determined man. Sayangnya my mom tak follow sekali tadi. Segan agaknya. Same goes to me. Like mother like daughter. Eh, is it true? Full of yourself ! Okay, tu muka masih trauma, speechless on that time. haha.. Don't laugh ! Pose ajelah macam mana sekali pun, my sis punya idea.

Sebelum terlupa, thank you wishers ! Banyak sungguh ucapan tahniah that I received today. Full on my walls. Supporters also such as my beloved parents, family, teachers, friends, Syafiq, Kak Atul, Si kecik Ziqah, Amri dan semua yang involved. All praises to Allah.

Enough, I have done my job. Thanks too kepada sesiapa yang punya heart of gold mendoakan kejayaan saya kali ni.
Ilal liqo' !

2 comments:

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>