Blogger Backgrounds

Sunday, 15 September 2013

تهنئة



Curious who is she? 
This is Kak Aida Nurina Md Yazid. Merangkap senior and my dorm mate last year. I admire her. Even though she got 11 A's for SPM, yet she still insists to pursue with Arabic course. 

Last year, we seldom met each other. You know why? This is because Kak Aida masuk dorm pukul berapa la pula kan. Habis je mengaji, mata ni terus minta gam gajah. Tak sempat pun nak borak panjang-panjang. Tapi once jumpa, panjang lebar borak macam esok dah takde waktu lagi dah.

Kak Aida sangat alert dan concern tentang perkembangan sekolah. As example, perjalanan biah sekolah kami. Kalau dilihat daripada aspek luaran pun boleh tahu what type of person she is. Senang cerita, I can simply get close to her. Orang kata, 'ngam'.

Kami siap buat plan lagi, untuk ambik course yang sama, universiti sama and so on. Semangat kan? I'm serious with what I'm talking about and I mean it walaupun macam bergurau senda bunyinya masa tu. 

Now, rasa ralat sebab I just threw away the opportunity to meet her last Friday. I did see her, but I didn't have the gut to confront her. Faham-faham jela kenapa. Pecah pula empangan Maarib ni nanti.

Never mind, tak berkesempatan jumpa bukan bermakna tak sayang tau Kak Aida. I will always pray for you.
 بارك الله على النجاحك 

Finally, termakbul juga her wish to further her studies ke Timur Tengah. Alhamdulliah, tumpang gembira mendengarnya walaupun at first I couldn't believe bila Hayati convey berita ni. Why so soon? 

Nevertheless, Welcome to Al-Bayt University, Jordan. Take a good care of yourself. 
احبك و الى اللقاء

0 comments:

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>