Blogger Backgrounds

Monday, 13 June 2011

Last Task Before Going Back To School :)

Holiday dah tamat ke? I want some more holiday. Jalan-jalan cari pengalaman. Whoaa.
Dekat Shopping mall sampai kena glance dengan satu pasangan tu. I can't forget it ! Eeuww :p

Esok dah naik sekolah pun masih sempat pergi jalan-jalan tau. Nak jalan puas-puas. Naik penggal ke-2, dah tak boleh berangan nak main-main dah. Just focus for my exam. Sempat juga lah pergi tengok ikan besar dekat Shah Alam. Timbul kegayatan. ( jujur ni ). Sebelum tu, I followed my family beli bunga dekat Sungai Buloh. Banyak sangat-sangat bunganya. Tapi sayang, roses tak ada. Orang excited nak tengok bunga ros aje.

Look at this !!
 

Besar kan ikannya? I think, ikan ni is bigger than me. Agak kabur di situ


Wah, khusyuknya girl ni tengok ikan tu. Who is this? Candid photo!


Awesome !


Finishing my works. Tak nak cikgu merajuk lagi macam siang tadi. Assalamualaikum

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>