Blogger Backgrounds

Monday, 17 February 2014

confusion


 

Just now, suddenly tergerak hati untuk dig back segala entries terdahulu. Mana tahu terimbau kembali zaman kanak-kanak riang yang biasanya orang gelarkan 'budak baru nak up'.
 ( Apa punya bahasa daa.. By the way, kanak-kanak ke awok? )
It seemed macam takde kerja, tetapi percayalah I discovered sesuatu yang boleh menimbulkan kekeliruan di benak tuan punya blog ini
( that's means me la kan? who else.. )

I don't have any idea whether I should be thankful to this kind of medium which became our liaison field for the first time. I wish I have the strength to do so...

Agaknya benarlah hipotesis yang dicipta sendiri mengatakan the longer the introductory period, the more questions arise. Hypothesis accepted ! Rasanya tak salah kalau relate dengan kata-kata penuh hikmah Imam Syafie :
" Semakin aku belajar, semakin terserlah kejahilanku "
That's what happened to me.

Mungkin ada baiknya jika tidak mengenali langsung andai terus-terusan berada di pertengahan in between reality and fantasy yang kita sendiri can't confirm the authenticity. Refrain as precaution.

p/s : Kadang-kadang sesuatu nukilan yang dilakarkan tidak memerlukan pemahaman orang lain. It's enough for the writer to acquire satisfaction. After all, I don't aspire to be an author. Take note.

0 comments:

Post a Comment

>b:include data='post' name='comment-form'/>